Under the Bridge: Skutečný případ školačky ubité k smrti

Under the Bridge: Skutečný případ školačky ubité k smrti | Fandíme seriálům
Disney
Zobrazit dalších 8 obrázků
Dobře hodnocený seriál šokuje skutečností, že hlavním podezřelým není dospělý…

V roce 1997 byla čtrnáctiletá Kanaďanka Reena Virk ubita k smrti. Případ v knize Under the Bridge (Pod mostem) popsala Rebecca Godfrey. Právě na základě její knihy vznikl stejnojmenný seriál, který události dramatizuje.

Děj seriálu začíná ve chvíli, kdy čtrnáctiletá Reena (Vrtika Gupta) odchází na večírek s přáteli a následně se nevrátí domů. Případ sledujeme očima spisovatelky Rebeccy (Riley Keough), která po čase navštívila své rodné město, a místní policistky Cam (Lily Gladstone). Série nás zavádí do skrytého světa mladých dívek obviněných z vraždy a odhalí znepokojivou pravdu o nečekaném vrahovi.

V dalších rolích vystupují Chloe Guidry, Javon “Wanna” Walton, Izzy G., Aiyana Goodfellow, Ezra Faroque Khan a Archie Panjabi. Autorkou série je Quinn Shephard, jež má za sebou filmy Blame a Hashtag podvodnice, předtím také hrála (Lovci zločinců, Půlnoční láska). Primární režisérkou je Geeta Vasant Patel (Ahsoka, Rod draka, Veliká). Recenze jsou pozitivní, pochvalují si rozkrývání ústředního tajemství a označují Under the Bridge za fascinující studii lidské brutality.

V USA Disney zatím zveřejnil na službě Hulu čtyři epizody z celkové osmičky. V některých zemích (třeba v Kanadě) už bylo oznámeno uvedení na Disney+, tak snad se co nejdřív dočkáme i u nás. Přikládáme trailer a dosud uveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Disney

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

1 | 07.05.2024 10:01
555
Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu