Jako ulití: Soutěžící 2. řady v teaser traileru

Jako ulití: Soutěžící 2. řady v teaser traileru | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 23 obrázků
Soutěžící z Láska je slepá či Too Hot to Handle se vracejí, aby vyhráli v párech prachy.

Loni Netflix uvedl „Avengers mezi reality-show“. V sérii Jako ulití (Perfect Match) se mísilo randění a strategie a především se ukázaly výrazné postavy z předešlých reality-show, které na Netflixu zabodovaly. Letos streamovací služba celý koncept zopakuje. Soutěžící se spolu párují a skládají zkoušky kompatibility. Úspěšné páry pak mohou ovlivňovat další chod ve vile. Kdo na konci kola není v páru, tomu hrozí vyřazení. Na konci hry se ze zbylých párů volí definitivní vítěz.

 

Netflix druhou řadu nabídne ve třech dávkách. Prvních šest epizod přistanou online 7. června, o týden později streamovací platforma uvede další tři epizody a 21. června na Netflix dorazí finále. Sérii znovu moderuje Nick Lachey, známý z Love Is Blind. Nejdůležitější nicméně je, kdo bude v letošní řadě soutěžit. Jsou to:

Alara (Můj brácha má prima holku), Brittan (Too Hot to Handle 4), Bryton (Hra na oliheň: Výzva), Dom (Agent, Jako ulití 1), Dominique (Too Hot to Handle 4), Chris (Můj brácha má prima holku), Christine (Too Hot to Handle 5), Elys (Too Hot to Handle 5), Harry (Too Hot To Handle 1), Holly (Too Hot To Handle 3), Izzy (Láska je slepá 5), Jake (Ultimátum: Vzít se, nebo vzít roha?), Jessica (Láska je slepá 6), Justin (Kdo přežije v ráji), Kaz (Můj brácha má prima holku), Melinda (Too Hot to Handle 2, Můj brácha má prima holku), Micah (Láska je slepá 4), Nigel (Too Hot to Handle 4), Stevan (Too Hot To Handle 3), Tolú (The Trust: Nebát se a nahrabat si), Trevor (Láska je slepá 6), Xanthi (The Circle 5).

Tady je teaser trailer:

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu