Survivor: V jubilejní řadě se vrátí bývalí soutěžící

Survivor: V jubilejní řadě se vrátí bývalí soutěžící | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 5 obrázků
Americká verze Survivora po pětileté pauze chystá pro kulatou 50. řadu návrat all-stars.

Americký Survivor čerstvě dokončil svou 46. řadu a znovu ukázal, že i po 23 letech v éteru je stále ve špičkové formě. Od restartu ve 41. řadě se postupně podařilo vychytat některé mušky, které s sebou drobné změny formátu přinesly a celá show prožívá jedno ze svých (mnoha) vrcholných období.

Velkou zásluhu na tom má především bezkonkurenční casting, v němž se nemůže žádná jiná verze rovnat. Řadu za řadou už hezkých pár let platí, že z osmnáctky nováčků vždy tak maximálně dva nezabodují. Ze zbytku možná všichni nebudou vaši oblíbenci, nebudete všem fandit nebo vás dokonce řada z nich bude štvát, ale na každém je alespoň něco zajímavého a u všech lze pochopit, proč je produkce obsadila. Doby, kdy třeba i třetina soutěžících byly zapomenutelná těla bez duše, jsou dávno pryč. Aktuálně jsou všichni rozmanité osobnosti, většina lidí jsou velcí fanoušci, chtějí hrát na sto procent, pro výhru udělají cokoliv a zároveň berou sportovně případné vyřazení.

To ale neznamená, že byste je jako diváci nechtěli sledovat déle. A tak se logicky nabízí otázka, zda přijde nějaká další řada, ve které by se vrátili soutěžící z těch minulých. Když nepočítáme návrat Bruce, který po zranění ve 45. řadě dostal nabídku hrát ve 46. řadě, tak poslední „all-stars“ sérií byla jubilejní 40., vysílaná ke dvacetiletému výročí celé soutěže, kde se vrátilo na scénu dvacet předchozích vítězů. Úplně se tedy nabízí, aby v kulaté 50. řadě opět byli obsazeni bývalí účastníci.

Moderátor a hlavní producent pořadu Jeff Probst dlouho trval na tom, že žádné plány na jubilejní řadu jeho tým nemá a je je s obsazováním nováčků tak spokojený, že by klidně kulatou sérii pojal jako další „obyčejnou“ řadu s novými soutěžícími. Když to ale nedávno řekl nahlas před fanoušky na jedné veřejné akci, tak ti mu hlasitě odpověděli, že chtějí návrat oblíbených soutěžících, co už si Survivora jednou zkusili.

Na to Probst odpověděl, že v posledních letech spolu s kolegy mají tendenci nechat hru přirozeně plynout, aby si žila vlastním životem. Na fanoušcích mu hodně záleží, a tak se v tu chvíli zavázal, že dá na jejich názor. Dodal, že o tématu zatím vůbec nemluvil se stanicí CBS, která si pořad primárně objednává, ale v tuhle chvíli je prakticky rozhodnutý, že chce točit all-star sérii.

Zatím nevíme, jaké varianty „all-stars“ bychom se mohli dočkat. Na 99% je jisté, že tentokrát se nevrátí samí vítězové. Než znovu bude na podobnou řadu prostor, bude to trvat alespoň deset let. Takže bez vítězů. Ale vrátí se pouze „novodobí“ hráči? Nebo produkce zaloví i ve starších řadách?

V minulosti Probst tvrdil, že kdyby se znovu točila série s bývalými účastníky, tak se v ní mohou objevit jak soutěžící z řad po čtyřicítce, tak před čtyřicítkou. To ale neznamená, že tohle stanovisko ještě nepřehodnotí. A ať už se budou vracet soutěžící ze kterékoliv řady, stále je tu několik otazníků.

Dostanou další příležitost alespoň někteří z dosavadních vítězů nebo jen ti, co dosud na titul nedosáhli? Budou se účastnit jenom lidé, kteří zatím hráli pouze jedenkrát? Nebo i ti, kteří už mají alespoň jedno repete za sebou? Vrátí se 18 hráčů? 20? Nějaký jiný počet? A rozhodne o castingu pouze produkce nebo po letech opět dostanou šanci hlasovat diváci? Všechny tyhle otázky přijdou na přetřes až někdy příští rok, kdy se bude 50. řada natáčet. Zatím se produkce plně soustředí na 47. a 48. sérii, které se aktuálně postupně natáčejí a stříhají.

Titulní foto je ilustrační, z předchozí řady Survivora

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

PYp | 30.05.2024 15:34
Od 41. řady nekoukatelny :(
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu