Survivor Česko & Slovensko chystá další řadu

Survivor Česko & Slovensko chystá další řadu | Fandíme seriálům
TV Nova
Šance na to, že se jednou dočkáme povedeného lokálního Survivora, pořád žije.

Pokud sledujete Survivora Česko & Slovensko, tak už jste to zaznamenali: Pár epizod před koncem třetí řady začala produkce během vysílání anoncovat, že se mohou začít hlásit zájemci o účast v příští řadě. To ještě neznamená, že další řada s jistotou vznikne. Ve světě televize je poměrně běžné, že se zajímavé tváře hledají „do zásoby“, pro případ, že by k natáčení opravdu došlo. V nejhorším je možné zkusit zajímavé hráčské osobnosti uplatnit v některé jiné show.

Nicméně už oznámení (propagování) castingu naznačuje, že Nova a Voyo další řadu minimálně zvažují. Třeba u takového Big Brothera bylo na přelomu roku hodně rychle jasno, že další řada nepřijde. Sledovanost rok od roku klesá a TV Markíza dokonce už stáhla pořad z vysílání. Ale je možné, že Nova a spol. vidí, že Survivor dokáže přitáhnout tolik lidí k předplácení Voyo, že se výroba prostě vyplatí, ať už je televizní sledovanost jakákoliv.

Trosečnická soutěžní reality-show byla vyvinutá v půlce 90. let v Británii, poprvé se vysílala v roce 1997 švédská verze. Nejslavnější je verze americká, která se vysílá od roku 2000 a pomohla zpopularizovat formát po celém světě. V Česku vznikla první neúspěšná verze roku 2006, na Slovensku v roce 2016. V Česku se roku 2017 formát vrátil, už s dnešním moderátorem, Ondřejem Novotným. Ten uvádí i aktuální mezinárodní verzi, Survivor Česko & Slovensko, která běží už od roku 2022.

Lokální zpracování Survivora stále trpí ohromným množstvím nedostatků, zároveň je pravda, že se každý rok produkci podařilo poučit z některých předešlých chyb. Další ročník tak znovu dává naději, že se u nás jednou dočkáme Survivora, co svojí úrovní bude alespoň pošilhávat po zahraničních vzorech. Jestli se chcete do hry přihlásit, vyrazte na tv.nova.cz/casting.

Podklady a foto: Nova

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu