Silo, Odloučení či Slow Horses ukazují další řady v 1. upoutávce

Silo, Odloučení či Slow Horses ukazují další řady v 1. upoutávce | Fandíme seriálům
Apple TV+
Apple TV+ v hromadném videu láká no svoje seriálové a filmové novinky.

Streamovací společnosti čas od času v souhrnném videu lákají diváky na svou novou nabídku. Určitě si vzpomenete na velké video Netflixu z počátku roku, teď tu máme pro změnu upoutávku od Apple TV+, která připomíná, že má služba ve své nabídce také hodně výrazné kousky.

Mysteriózní sci-fi Temná hmota (Dark Matter) o cestování mezi paralelními světy už běží, takže nejde o nadcházející pořad, ale série sklízí hodně pozornosti, takže jestli jste ji ještě neochutnali, třeba vás pár záběrů v upoutávkovém videu přesvědčí, abyste si zjistili o téhle sci-fi něco víc.

Série Nedostatek důkazů (Presumed Innocent) teprve klepe na dveře a jde o velkou věc. Kriminální thriller připravil hitmaker David E. Kelley, kterému se do vyšetřování pustili Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard, Lily Rabe či Ruth Negga. Dočkáme se 14. června. Na červenec si Apple nachystal drama Lady in the Lake, kde nevyřešená vražda změní život Natalie Portman. A vyšetřování nechybí ani v Pochybné dohodě (Bad Monkey), kde se k vyšetřování nalezené lidské ruky přichomýtne Vince Vaughn.

Novinky zní zajímavě ale diváci budou zřejmě zvědaví především na návrat dosavadních hitů. Zdaleka největší rozruch může způsobit návrat Odloučení (Severance), kde jsme první sérii končili se spoustou nezodpovězených otázek. Ukázka signalizuje, že tajuplná, psychologická sci-fi bude opět vizuálně stylová. Také postapokalyptické Silo v první řadě sázelo na nejrůznější hádanky a vypadá to, že ve druhé řadě se dozvíme něco víc o fungování celé zdevastované budoucnosti, i mimo zdi bunkru, kde se odehrávaly dosavadní epizody. Další špionážní vyšetřování čeká na tým Garyho Odlamana ve Slow Horses, Harrison Ford s Jasonem Segelem se dál budou navzájem dráždit v hořkosladké Terapii pravdou (Shrinking) a další prohlubování čeká i velkolepou dramatickou ságu Pačinko (Pachinko)

Kdyby vás Apple pořád nenalákal, přihazuje ještě připomínku na několik svých chystaných filmů. V krimi novince Provokatéři (The Instigators) se v srpnu Matt Damon a Casey Affleck pustí do odvážného kriminálního plánu. Ve Vezmi mě na Měsíc (Fly Me To The Moon) si Scarlett Johansson a Channing Tatum budou v červenci střílet z PR, bez něhož se neobešly první vesmírné lety. A zářijoví Osamělí vlci (Wolfs) promění George Clooneyho a Brada Pitta v profesionální odklízeče kriminálních problémů, po vzoru vzoru Wolfa z Pulp Fiction.

Podklady a foto: Apple

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu