Those About to Die: Velkolepý gladiátorský seriál v novém traileru

Those About to Die: Velkolepý gladiátorský seriál v novém traileru | Fandíme seriálům
Peacock
Zobrazit dalších 22 obrázků
Anthony Hopkins jako římský císař dohlíží na pořádání epických zápasů v koloseu.

Nemůžete se dočkat, až na podzim dorazí do kin pokračování Gladiátora? Pak si zapište do kalendáře 18. července, protože tehdy bude naráz uvedeno všech deset epizod Those About to Die. Výpravný seriál měl rozpočet celovečerního filmu a alespoň část epizod natočil Roland Emmerich, známý megaloman podepsaný pod filmy jako Hvězdná brána, Den nezávislosti, Godzilla nebo 2012.

Nově zveřejněný trailer představuje jednak charakterní dramata, jež na nás čekají, ale také velké kulisy antického Říma a jeho koloseí. Gladiátorské zápasy či závody vozatajů jsou pojaty velkoryse, herci jako Anthony Hopkins či Iwan Rheon dodávají látce potřebné gravitas. Nejnověji zveřejněná synopse popisuje seriál takto:

Those About to Die (Ti, kteří mají zemřít) je epické drama zasazené do zkorumpovaného světa gladiátorských soutěží. Odhaluje dosud neznámou stránku starověkého Říma - špinavý byznys zábavy pro masy, který dává lůze to, po čem touží nejvíce... krev a sport. Seriál představuje soubor postav ze všech koutů Římské říše, které se střetávají na výbušném průsečíku sportu, politiky a dynastií.

Novinka vzniká primárně pro seriál Peacock, což znamená pro českého diváka vždycky tak trochu vabank. Buď novinku nabídne služba SkyShowtime, která má stejné vlastníky jako Peacock...anebo se to z nějakého zákulisního (obchodního, právního…) důvodu nestane a musíme si počkat, zda pro náš trh seriál zakoupí někdo jiný. Popřípadě lze použít VPNku a se zahraniční platební kartou si pořídit přímo Peacock. V tuhle chvíli je každopádně oznámeno, že všech 10 epizod dorazí 18. července naráz. Dole pod trailerem najdete dosud zveřejněné fotky.

Velkolepé akční drama je zasazené do ohromujícího a zkorumpovaného světa gladiátorských her ve starověkém Římě. Sleduje širokou škálu rozmanitých postav napříč mnoha vrstvami římské společnosti, na rozhraní sportu, politiky a obchodu. Seriál přináší obří měřítko, nechybí gladiátorské zápasy nebo závody vozatajů. Paralelně se odehrávají osobní dramata, palácové intriky a život v kriminálním podsvětí.

Předlohou je román Those About to Die od Daniela P. Mannixe. Režírují Roland Emmerich a Marco Kreuzpaintner, hlavním scenáristou je Robert Rodat. V hlavních rolích vystupují Anthony Hopkins, Alicia Edogamhe, Dimitri Leonidas, Eneko Sagardoy, Gabriella Pession, Gonçalo Almeida, Iwan Rheon, Johannes Haukur Johannesson, Jojo Macari, Kyshan Wilson, Liraz Charhi, Marco Kreuzpaintner, Moe Hashim, Pepe Barroso, Rupert Penry-Jones, Sara Martins a Tom Hughes. Datum premiéry je stanoveno na 18. července.

Podklady a foto: Peacock

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Kebab | 14.06.2024 15:59
Použijte VPN, kterou dle slov jistých politiků používají pouze zločinci, trolové a dezoláti, snažící se na internetu zakrýt stopy. Není potřeba ze sebe dělat papežštějíší než papež, všichni víme do jakých zátok každý správný bukanýr míří.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu