Láska je slepá: Brazílie – Nová šance právě začala

Láska je slepá: Brazílie – Nová šance právě začala | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 18 obrázků
V nejnovější řadě randící reality-show se setkávají lidé, kteří mají za sebou vážné vztahy a zlomená srdce.

Druhou nejplodnější verzi reality-show Láska je slepá vyrábějí vedle Američanů Brazilci. USA daly světu zatím šest řad, Brazilci se snaží držet krok a vyprodukovali už čtyři. Vzhledem k tomu, že začali o rok později a vycházejí ze skromnějších podmínek, jde o solidní výkon.

Čtvrtá série brazilské „Lásky“ odstartovala 19. června, kdy Netflix vypustil první porci epizod. Další várka přijde 26. června a finále 3. července. Zajímavostí je, že nová řada má téma. Série je pojmenovaná Láska je slepá: Brazílie – Nová šance (Love Is Blind: Brazil – A Fresh Start) a byli do ni obsazeni účastníci, kteří už za sebou mají vážné vztahy. Všichni jsou buď rozvedení, nebo byli přinejmenším zasnoubení. Větší počet účastníků než jindy má děti, řada z nich zlomené srdce. Teď mají šanci konečně najít někoho, s kým budou navždy šťastní. Záleží na tom, zda se dokážou znovu otevřít.

Koncept reality show Láska je slepá (Love Is Blind) je jednoduchý.. Přesně podle názvu se účastníci show vzájemně nevidí, pouze si mohou povídat přes zeď. Má se tak odfiltrovat povrchní atraktivita a nezadaní lidé mají zjistit, zda si s protějškem sedí na osobnostní úrovni. Pokud si i bez očního kontaktu dokážou říct společné „ano“, pošle je produkce na dovolenou, kde mohou zjišťovat, zda funguje i vzájemná fyzická přitažlivost. A konečně v samotném závěru spolu soutěžící pod dohlede kamer nějakou dobu randí v běžném životě. Tedy při chození do práce, za setkávání s rodinou a přáteli apod. Vše vrcholí před oltářem, kde se ukáže, zda se páry v rámci show rovnou také sezdají.

Podklad a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu