Nedostatek důkazů: Jake Gyllenhaal je podezřelý z vraždy milenky

Nedostatek důkazů: Jake Gyllenhaal je podezřelý z vraždy milenky | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 38 obrázků
Prokurátor možná v novém seriálu kolegyni nezabil, ale život a rodinu mu jeho domnělé i skutečné hříchy rozkládají dokonale.

Scenárista David E. Kelley je králem napínavé seriálové zábavy pro dospělé diváky. Naši zvědavost napínal v Sedmilhářkách, Goliášovi, Mělas to vědět, Úplně cizích lidech či Anatomii skandálu. Novinka Nedostatek důkazů (Presumed Innocent) odstartovala na Apple TV+ 12. září a každý týden přidává novou epizodu.

Protagonistou je zástupce vrchního prokurátora Rusty Sabich, který je otřesený odpornou vraždou kolegyně. Už to samo o sobě by mohlo vydat na slušné soudní drama, ale to je jen absolutní vrcholek ledovce. Rusty měl s Carolyn poměr, který před lety málem zničil jeho manželství. Samotná připomínka Carolyn dokáže rodinu znovu rozkolísat. Ale to je pořád malichernost oproti tomu, když se záhy ukáže, že románek nebyl tak ukončený, jak Rusty tvrdil a stává se hlavním podezřelým.

Recenze jsou převážně pozitivní, přičemž sérii stojí za to sledovat především kvůli hereckým výkonům a jako studii mužského ega, v jeho nejrůznějších podobách. V hlavních rolích nabitého obsazení vystupují Jake Gyllenhaal, Ruth Negga, Peter Sarsgaard, Bill Camp, Renate Reinsve, O.T. Fagbenle, Nana Mensah, Lily Rabe, Elizabeth Marvel, Chase Infiniti a Kingston Rumi Southwick. Výkonným producentem je J.J. Abrams, autorem knižní předlohy Scott Turow. Román byl zfilmovaný už v roce 1990, jako celovečerní snímek Podezření, s Harrisonem Fordem v hlavní roli.

Podklady a foto: Apple

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu