Rod draka: Nový trailer přirovnává draky k atomovkám

Rod draka: Nový trailer přirovnává draky k atomovkám | Fandíme seriálům
Max
Zobrazit dalších 20 obrázků
Fantasy série vyhlíží příští epizodu a přinesla další skvělý rozbor té uplynulé.

Rod draka (House of the Dragon) ve druhé epizodě sledoval prvotní následky vraždy prince Jaehaeryse. Došlo k rozkolu mezi Rhaenyrou s Daemonem, když si královna z Dračího kamene uvědomila, že její manžel nechal zavraždit nevinné dítě a výrazně oslabil její podporu. Daemon odlétá a zatím těžko říct, zda se postaví proti Rhaenyře anebo se pokusí provést nějaké další velké neuvážen gesto, ve snaze se zavděčit. Ukázka z dalšího dílu signalizuje, že se bude hodně chmuřit.

V Králově přístavišti ser Otto vymyslel další způsob, jak zneužít ženy ze svojí rodiny, když Alicent a Helaenu navzdory jejich přáním nechal vozit po městě s tělem mrtvého chlapce, v obležení chňapajících poddaných. Náklonnost davů získaná skrze soucit však netrvá dlouho, když Aegon nechá veřejně oběsit všechny krysaře z paláce a začne nabývat pověst krutovládce. Jakmile se do něj Otto za jeho hloupost obuje, je zbaven pozice králova pobočníka, kterým se následně stává nezkušený, agresivní a vnitřně rozháraný ser Criston.

Už to zavání průšvihem, ale aby toho nebylo málo, je souběžně spáchám pokus o atentát na Rhaenyru. Trailer pro příští část signalizuje, že Aegon se rozhodne okamžitě vytáhnout s vojsky do boje, zatímco na Dračím kameni se probírá nasazení draků. Znovu se také rozebírá, proč ještě nebyli vysláni do boje. Ve Westerosu jsou něco jako atomová bomba. Slouží k odstrašení. Ale jakmile je použijete proti jiné dračí mocnosti, máte na krku vzájemnou destrukci absolutních rozměrů…

Krom traileru pro třetí epizodu byl zveřejněný také nový dokument o natáčení té druhé, který je podobně vymazlený, jako tomu bylo v případě prvního dílu před týdnem. Takže jestli jste „making off“ ještě neviděli, s chutí do toho, stojí to za to.

Podklady a foto: Max

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu