Hra na oliheň: David Fincher připravuje anglickou verzi

Hra na oliheň: David Fincher připravuje anglickou verzi | Fandíme seriálům
Netflix
Fincher má v ruce scénáře pro prequel Čínské čtvrti, ale prioritou je pro něj Squid Game.

Korejská Hra na oliheň (Squid Game) je i necelé dva roky po premiéře stále nejsledovanější sérií, jakou kdy Netflix uvedl. Snad ještě letos by měla být uvedena druhá řada a druhá řada se připravuje také pro Hru na oliheň: Výzvu - reality show seriálem inspirovanou. To ale pořád není všechno. Magazín The Playlist píše, že vlastní verzi Squid Game připravuje David Fincher.

Zpráva se objevila jako reakce na článek konkurenčního magazínu Variety. Ten přinesl rozhovor s Robertem Townem scenáristou legendární Čínské čtvrti. Krom jiného přišla řeč na to, že společně s Davidem Fincherem napsali prequelový seriál. V tom bychom jako diváci měli sledovat, jak se z mladého Gittese stal okoralý cynik, kterého jsme poznali v Polanskiho kriminálním dramatu z roku 1974, kde postavu představoval Jack Nicholson.

Podle Townea spolu s Fincherem dopsali všechny epizody, avšak The Playlist doplňuje, že z nějakého důvodu se David rozhodl, že chce před prequelem Čínské čtvrti natočit vlastní zpracování Squid Game. Režisér údajně začal vlastní verzi Hry na oliheň zvažovat už krátce poté, co uspěla ta původní, korejská. Občas se o chystaném projektu mluví jako o remaku, jindy jako o spin-offu, zasazeném do stejného světa, jako korejský příběh.

Manažer Netflixu Ted Sarandos letos na začátku roku na drby o Fincherově verzi Squid Game řekl, že dokud běží úspěšný korejský originál, není potřeba vyrábět nějakou další verzi. The Playlist nicméně trvá na tom, že Fincher na Hře na oliheň pracoval poslední dva roky a pracuje na ní i nadále. Sérii spolu s ním píše scenárista Dennis Kelly (Utopia, Třetí den). The Playlist spekuluje, že David chce Squid Game natočit jako svůj příští projekt, avšak potvrzené to zatím není.

Hra na oliheň (Squid Game) se v roce 2021 stala nejsledovanějším seriálem Netflixu. Ten pojednává o smrtící hře s pohádkovou výhrou. Skupina 456 zoufalých jedinců dostane pozvánku účastnit se reality show, která jim změní život. Absolutní vítěz série dětských her získá pohádkovou výhru 45,6 miliardy wonů. Všichni ostatní během show pro zhýralé boháče zemřou.

Titulní foto: Korejská Hra na oliheň

Zdroje: Korea JoongAng Daily, The Playlist, Variety, Daniel Richtman

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Čínská čtvrť

20.06.1974 | USA
Krimi, Drama, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu