Má lady Jana: Pořádná kostýmní komedie plná rebelství

Má lady Jana: Pořádná kostýmní komedie plná rebelství | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 21 obrázků
Už teď si můžete doma celou první sérii povedené komedie z fantasy-historického prostředí.

S Amazon Prime Video je potíž, že velkou část svojí tvorby moc nepropaguje. Není to Netflix nebo HBO, které jsou v centru pozornosti tak nějak automaticky. Takže pokud zrovna služba nenabízí další díly Bandy nebo Pána prstenů, zůstávají často její seriály trochu stranou pozornosti. A to je škoda, protože se čas od času objeví povedené kousky. Jako třeba Má lady Jana (My Lady Jane).

Neurvalá komedie v kostýmech je takovým mixem Veliké, Bridgertonových, Miracle Workers: Doby temna, Dicka Turpina nebo Dickinson. K tomu je to celé zatraceně britské, s rockovou příchutí a špetkou fantasy. Prostě ideální zábava na letní večery, kterou provázejí pochvalné recenze.

Autorkou seriálu je dosavadní spisovatelka Gemma Burgess, v hlavních rolích vystupují Emily Bader, Edward Bluemel, Jordan Peters, Anna Chancellor, Dominic Cooper, Kate O'Flynn, Rob Brydon, Abbie Hern, Isabella Brownson, Robyn Betteridge, Henry Ashton, Máiréad Tyers, Michael Workeye, Joe Klocek, Brandon Grace a Will Keen. Už teď jsou všechny epizody k přehrání na Amazon Prime Video. Přikládáme anotaci, trailer a uveřejněné fotky:

Vytáhněte kapesníčky dámy a pánové, přinášíme tragický příběh lady Jany Gray, mladé šlechtičny z rodu Tudorů, která se na devět dní stala královnou Anglie, než byla ve starém dobrém roce 1553 sťata. Anebo víte co? Nas*at! Převyprávíme ten příběh tak, jak se odehrát měl. Dáma v nesnázích se zachrání. Tohle je epický příběh skutečné lásky a úžasných dobrodružství zasazený do alternativní reality plné akce, historie, fantasy, komedie, romantiky a čuňačinek. Připoutejte se!

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu