Rod draka: Trailer velkého finále 2. řady

Rod draka: Trailer velkého finále 2. řady | Fandíme seriálům
HBO / Max
Zobrazit dalších 13 obrázků
Nejnovější dokumentární filmeček rozebírá natáčení dračího upalování.

Článek může obsahovat spoilery pro všechny již odvysílané epizody!

První řada Rodu draka (House of the Dragon) měla deset epizod a ta druhá je plánovala také, ale nakonec HBO/Max rozhodly jinak a tvůrci dostali za úkol připravit pouze osmičku dílů. Příští víkend tak druhá série vyvrcholí velkým finále.

V tom nás čeká už druhá válečná epizoda. Tvůrci slíbili v téhle řadě rovnou dvě velké bitvy, přičemž tu první jsme viděli v epizodě The Red Dragon and the Gold, kde síly krále Aegona pod vedením sira Cristona zaútočily na Rook's Rest. Odnesla to Rhaenys a její drak Meleys a král byl vážně raněn. To výrazně vychýlilo síly, dosadilo na Železný trůn chladnokrevného Aemonda a přimělo Rhaenyru hledat nové způsoby váleční.

V následujících dílech jsme viděli, že rozpoutala propagandistickou válku, snaží se národ získat na svou stranu a zároveň začala hledat všechny poddané, kteří by v sobě mohli mít nějakou targaryenskou krev a snad díky tomu mít šanci osedlat některého z draků, kteří dosud neměli jezdce. To se skutečně povedlo a teď budeme sledovat, jaké to bude mít důsledky.

Trailer finální epizody se točí kolem blížícího se velkého střetu. Ale zůstanou všichni jezdci na stranách, na nichž jsou na konci sedmé epizody? Budou mít nezkušení jezdci podstatný vliv? Opravdu se posílením Rhaenyry podaří zmenšit krveprolití, jak sesazená královna tvrdí? Zlikvidují se draci mezi sebou navzájem? Stanou se zbraněmi hromadného ničení? Obrátí se zády k Rhaenyře postupně víc a víc jejích bližních? To všechno může zodpovědět chystané finále.

Krom traileru jako obvykle HBO zveřejňuje také masité filmy o filmy k předchozímu dílu, které jsou přiložené kolem textu.

Podklady a foto: HBO / Max

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu