Star Wars: Bludná banda – Příští Hvězdné války v prvním traileru

Star Wars: Bludná banda – Příští Hvězdné války v prvním traileru | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 6 obrázků
Předaleká galaxie se inspiruje Rošťáky, Amblinem a vůbec nostalgií po starých filmech o dospívání.

Jednou z novinek, které Disney představil na svojí akci D23, jsou další seriálové Hvězdné války pro Disney+. Minisérie u nás bude uvedena jako Star Wars: Bludná banda, mezinárodně se jmenuje Skeleton Crew. O přípravách projektu víme už od roku 2022 a od počátku se hovoří o silné inspiraci Rošťáky (Goonies) a obecně příběhy o dospívajících hrdinech, jaké v 80. letech minulého století točila produkční společnost Amblin a lidé kolem Stevena Spielberga, Franka Marshalla a Kathleen Kennedy, která produkuje také chystanou novinku.

 

Nový trailer skutečně prezentuje příběh přesně v tomto duchu. Skupina malých hrdinů si žije svými nerušenými školáckými životy, touží po dobrodružství a jedno takové jí spadne do klína. Děcka objeví zahrabaný starý prostor, o němž se domnívají, že je to jedijský chrám a následně míří do širého vesmíru. Tam se potkávají s Jodem Na Nawoodem (Jude Law), tajuplným uživatelem Síly.

Vidět takovou převahu dětských hrdinů ve světě Star Wars je docela nezvyk a extrémně netradiční je zavítat v předaleké Galaxii na zdánlivě obyčejné předměstí. Na jednu stranu je fajn, že svět Hvězdných válek ukazuje novou tvář, na tu druhou si osobně nejsem jistý, zda kvůli tomu nepůsobí Skeleton Crew v upoutávce až moc obyčejně, jestli má tu potřebnou patinu, jaká ke světu George Lucase patří. A také rozpočet na první pohled nevypadá jako úplně nejvyšší, tak snad to nebude seriálu ubližovat.

 

Showrunnery jsou Jon Watts a Christopher Ford. Vedle Juda Lawa v sérii vystupují Ravi Cabot-Conyers, Ryan Kiera Armstrong, Kyriana Kratter, Robert Timothy Smith, Nick Frost, Kerry Condon, Dane DiLiegro a Jaleel White. Krom Wattse režírují Daniels, Bryce Dallas Howard, Lee Isaac Chung a David Lowery. Disney+ novinku nabídne od 3. prosince letošního roku.

Podle anotace sledují Star Wars: Bludná banda skupinu čtyř dětí, které na své zdánlivě bezpečné rodné planetě učiní mysteriózní objev. Pak se ztratí v neznámých a nebezpečných hlubinách Galaxie, odkud se snaží najít cestu zpátky domů. Při tom potkávají tajuplného Joda Na Nawood, zvláštní mimozemšťany, nečekané nepřátele, nebezpečná místa a hlavně větší dobrodružství, než si vůbec dokázali představit.

Podklady a foto: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu