Úterý hrůzy: Extrém – Na Netflix dorazil nový horor

Úterý hrůzy: Extrém – Na Netflix dorazil nový horor | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 19 obrázků
Oživlá panenka, krvavá bohyně, nemrtvá babička a další děsivé příběhy jsou tu.

Netflix přináší jednohubku pro příznivce hororu. Novinka Úterý hrůzy: Extrém (Terror Tuesday: Extreme) přichází z Thajska a jde o antologickou sérii, kde každá epizoda nabízí samostatný příběh. Osm epizod se inspiruje v údajně „skutečných“ událostech, které byly představeny v rádiovém pořadu „Terror Tuesday“. Všechny epizody vytvořili různí autoři a mají různé obsazení. Mimo jiných v sérii vystupují Cherprang Areekul, Praewa Suthamphong či Duangporn Sonthikhun.

Recenzenti píší, že slibované „extrémní“ hororové scény v žádném případě extrémní nejsou, ale atmosféru vesměs mají slušnou, nemalá část příběhů má zajímavý nápad, nechybí emoce a co je důležité, pokud vás libovolná epizoda nechytne, hned je tu další, která začíná znovu od nuly. Všech osm povídek je už teď na Netflixu, tady je jejich přehled:

Naše sestřička

Mladá holka se jenom těžko smiřuje s tragickou smrtí sestry. Přitom ale zjistí, že její matka si pořídila panenku, která podle všeho žije vlastním životem.

Svatební šaty

Švadlena musí pro budoucí nevěstu co nejrychleji přešít staré svatební šaty. K těm se ale váže děsivý příběh, který jí udělá ze života peklo.

Óda na moji rodinu

Mladík po přestěhování objeví v novém domě zamčenou místnost a zjistí, jaké hrůzy se tam odehrály. Děsivá minulost si pak na celé rodině začne vybírat krutou daň.

Slib

Po setkání s pomstychtivou bohyní si dva milenci vyslechnou rozsudek smrti. Zachránit se ale můžou tím, že jeden druhému prozradí tajemství, která před sebou skrývají.

Strašidelná třída

Učitelka navštíví podivnou rodinu studenta, po kterém se slehla zem. Ocitne se tam ale ve zvláštním světě plném halucinací a okultních rituálů.

Holka odvedle

Muže závislého na drogách silně přitahuje mladá sousedka. Ta mu pak podstrčí záhadný vzkaz s podivnými pokyny a brzy se mu začnou dít dost zvláštní věci.

Milá babičko

Babička, která za podivných okolností zmizela, se najednou vrátí domů. Rodina si ale všimne, že na ní něco nehraje

Virální kletba

Matka musí vymyslet, jak ochránit svoji dcerku. Strašidelný příběh v rádiu totiž popisuje přesně to, co samy právě prožívají.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu