Kaos: Jeff Goldblum jako Zeus brzy dorazí na Netflix

Kaos: Jeff Goldblum jako Zeus brzy dorazí na Netflix | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 32 obrázků
V komediálním eposu se vládce bohů pustí do křížku s mrzkými pozemšťany.

Netflix přináší nový seriál, který spojuje řeckou mytologii, komedii a epické hrdinské drama. Příběh pojednává o střetnutí vůle bohů a lidí a zveřejněné trailery novince dělají velmi dobrý obrázek. Vše táhne šarmantní Jeff Goldblum v hlavní roli, příjemný je balanc mezi humorem, osudovostí a typicky lidským marasmem, v jakém se náš druh občas umí plácat. A nejnovějšímu traileru rozhodně prospívají i Yeah Yeah Yeahs (kapela Karen O, nominované na Oscara za The Moon Song pro film Ona) v podkresu.

Anotace: Zeus si dlouho užíval postavení všemocného vládce bohů. Jednoho dne ráno objeví na čele vrásku a při svojí neurotické povaze přesvědčí sám sebe, že se blíží jeho pád. A znamení vidí úplně všude. Na Diova bratra Háda býval spoleh, ale poslední dobou bůh Podsvětí ztrácí nad svou temnou říší kontrolu. Před branami se tvoří fronta mrtvých, kteří čekají na přijetí a začínají být netrpěliví.

Héra svým jedinečným způsobem vládne nejen Zemi, ale i Diovi. S tím jak narůstá Diova paranoia, je však moc a svoboda královny všech bohů ohrožena. Nezbývá jí, než jednat. Diův syn Dionýsos se mezitím úplně vymkl kontrole a má namířeno k přímému střetu s otcem. Poseidon, vládce moří, bouří, zemětřesení a koní se víc než o lidi zajímá o velikost svojí superjachty a o mejdany. Bohové mají tu smůlu, že existuje skupinka smrtelníků, kteří si uvědomují, že vládci Olympu ztrácejí kontrolu. Riddy, Orpheus, Caneus a Ari jsou všichni úplně jiní, ale jsou vzájemně propojení v kosmické bitvě proti Diovi. Kterýkoliv z nich by mohl vládce všech bohů nakonec svrhnout…

Jako Zeus se představí Jeff Goldblum, jako Héra Janet McTeer, jako Poseidon Cliff Curtis, jako Hádes David Thewlis, jako Riddy Aurora Perrineu, jako Orfeus Killian Scott, jako Caneus Misia Butler, jako Ari Leila Farzad, jako Dionýsos Nabhaan Rizwan. Autorem Kaosu je Charlie Covell, jenž má za sebou seriál The End of the F***ing World. Netflix všech osm epizod uvede 29. srpna.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu