Terminator Zero: Slavná sci-fi sága pokračuje na Netflixu

Terminator Zero: Slavná sci-fi sága pokračuje na Netflixu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 14 obrázků
Svět zabijáckých robotů rozšiřuje nový animovaný seriál.

Diváci se rozcházejí v názorech na to, kdy jsme viděli posledního Terminátora. Podle nemalé části publika se série nikdy nedokázala přiblížit prvním dvěma filmům, které v 80. a 90. letech natočil James Cameron. Řada návratů značky byla vyloženě neúspěšných, přesto se Hollywood stále pokouší ze zabijáckých robotů vyždímat ještě jedno „I will be back“. Možná je to čistě slepá snaha zopakovat dávný úspěch, ale současně není těžké argumentovat, že je Terminátor koktejl plný ingrediencí, které by na žánrové fanoušky prostě měly fungovat. Máme tu cestování v čase, umělou inteligenci, roboty, násilí, akci, stylové zbraně, nápaditou likvidaci, hrozbu atomové apokalypsy, válku…

Na dalším filmovém pojednání momentálně pracuje přímo James Cameron, tak uvidíme, zda se mu z oblíbených přísad povede opět namíchat něco, co fanoušky potěší. Než se James ve svém nabitém programu dostane k dokončení projektu, je tu alespoň nový animovaný seriál Terminator Zero. Ten už před časem unikl na internet, ale za pár dní konečně dorazí v oficiální podobě a té nejvyšší kvalitě – Netflix všechny epizody uvede 29. srpna.

Série je zasazena do dvou časových liniích. Do roku 1997, kdy si umělá inteligence Skynet uvědomila sebe samu a zaútočila na lidstvo, a do roku 2022, kdy zuří válka mezi nekonečnými armádami vraždících strojů Skynetu a posledními zbytky lidských přeživších. Hrdinkou příběhu je vojačka z budoucnosti, která je vyslaná do roku 1997, kde se má pokusit změnit osud lidské civilizace. Má za úkol ochraňovat vývojáře Malcolma Leeho. Ten se snaží navrhnout novou umělou inteligenci, která bude schopná soupeřit se Skynetem, ale bude stát na naší straně. Zatímco se Malcolm snaží popasovat s morální složitostí svého výtvoru, je mu v patách nezastavitelný zabiják z budoucnosti, což navždy změní budoucnost jeho tří dětí.

Vojačku Eiko namluvila Sonoya Mizuno, Terminátora Timothy Olyphant, Malcolma André Holland, jeho umělou inteligenci Rosario Dawson a v roli vůdkyně přeživších z budoucnosti promlouvá Ann Dowd. Autorem seriálu je Mattson Tomlin (Projekt Power, Matka versus android, chystaný The Batman II). Výtvarnou stránku připravila společnost Production I.G. Jak seriál vypadá, si můžete prohlédnout v přiložených videích.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu