Paris Has Fallen: Paříž je na kaši v prvním traileru

Paris Has Fallen: Paříž je na kaši v prvním traileru | Fandíme seriálům
Studio Canal
Zobrazit dalších 6 obrázků
Seriálový spin-off filmové série s Gerardem Butlerem se představuje. Bude hodně akční.

Série „Has Fallen“ (Pád Bílého domu, Pád Londýna…) chystá další celovečerní film s Gerardem Butlerem v hlavní roli, ale ještě než se fanoušci dočkají, je tu seriálová odbočka. Novinka se jmenuje Paris Has Fallen, čili Pád Paříže. Dle dostupných informací má být seriál provázaný s filmy a snad by v něm mohl mít cameo i sám Mike Banning, jehož ve filmech představuje Butler. O provázání nicméně zatím nevíme nic bližšího a vše nasvědčuje tomu, že seriál bude přinejlepším „vzdáleným bratrancem“, rozhodně bude možné jej sledovat bez jakékoliv znalosti filmů.

Seriál je po vzoru filmů akční thriller s politickým pozadím. Všechno začíná, když na důležitou společenskou událost zaútočí teroristická skupina vedená Jacobem Pearcem (Sean Harris). Cílem útočníků je francouzský ministr obrany. Se situací se má vypořádat francouzský agent Vincent Taleb (Tewfik Jallab), jenž na případu spolupracuje s agentkou MI6 Zarou Taylor (Ritu Arya). Všechno jde ale rychle z kopce a dvojice záhy přijde na to, že útočníci cíle na více než jednoho politika. Když začnou jednoho kolegu podezřívat ze spolupráce s Jcobem, mohou se Vincent a Zara spolehnout pouze jeden na druhého. Dovedou prakticky bez pomoci zastavit pomstychtivého šílence dřív, než mu Paříž padne za oběť?

V dalších rolích vystupují Ana Ularu, Camille Rutherford, Jérémie Covillault, Emmanuelle Bercot, Karl Collins a Nathan Willcocks. Autorem seriálu je Howard Overman, jenž v minulosti dělal na seriálech Vexed, Merlin, Misfits, Atlantis, Crazyhead, Future Man, The One nebo War of the Worlds. Epizody režírovali Hans Herbots a Oded Ruskin. Francouzská služba Canal+ uvede 23. září, tak snad v té samé době rovnou nabídne novinku i česká verze služby Canal+.

Podklady a foto: Studio Canal

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu