Svatba roku: Nová tajuplná série dorazila na Netflix

Svatba roku: Nová tajuplná série dorazila na Netflix | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 40 obrázků
Záhada mrtvého těla způsobí na přepychové veselce pořádné halo. Bude to napínavé, ale také vtipné.

Nicole Kidman je specialistkou na záhadné seriály. Jsou za ní Sedmilhářky, Na jezeře, Mělas to vědět, Úplně cizí lidé nebo Expatriati a teď také Svatba roku (The Perfect Couple). Novinka je říznutá nadsázkou a nahlížíme v ní do světa nechutně bohatých. Seriál by tak mohl v jistých ohledech dávat vzpomenout na Bílý lotos nebo třeba celovečerní Na nože.

Děj je zasazený na východoamerický ostrov Nantucket, kde se má Amelia Sacks přivdat do jedné z nejbohatších místních rodin. Její budoucí tchyně, slavná románová autorka Greer Garrison Winbury, se svatbou sice nesouhlasí, ale při jejím plánování se nedržela zkrátka. Má jít o největší svatbu sezony. Přípravy ale zarazí tělo, které vyplave na pláži. Na světlo vyplouvají nejrůznější tajemství a začíná skutečné vyšetřování, které však jako by vypadalo z jednoho Greeriných románů. Podezřelí jsou najednou úplně všichni.

Jako Greer vystupuje Nicole Kidman. Jako Amelia Eve Hewson. Jako ženich, Benji Winbury, se představí Billy Howle. Jeho otce Taga představuje Liev Schreiber. Dakota Fanning hraje Benjiho sestru Abby. Jack Reynor jeho bratra Thomase, Sam Nivola jeho bratra Willa. Meghann Fahy se představí v roli Merritt Monaco, nejlepší kamarádky Amelie. Jako nejlepší kamarád ženicha, Shooter Dival, se představuje Ishaan Khattar. Jako šéf policie Dan Carter se představil Michael Beach. Detektivku Nikky Henry hraje Donna Lynne Champlin, Mia Isaac vystupuje v roli dcery náčelníka police Chloe a ústřední obsazení uzavírá Isabelle Adjani, jež vystupuje v roli rodinné přítelkyně Isabel.

Režisérkou a výkonnou producentkou minisérie je Susanne Bier, jež s Kidman natočila už Mělas to vědět, ale také má na kontě třeba Nočního recepčního nebo V pasti. Hlavní scenáristkou je Jenna Lamia, jež dosud pracovala na seriálech jako Nešika, Hodný holky či Resident Alien. Série má celkem 6 epizod a Netflix je všechny uvádí od 5. září. Seriál vychází z románové předlohy od Elin Hilderbrand. Pusťte si trailer a koukněte do galerie na fotky.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu