Diplomatické vztahy: Špionážní hra se vrací na Netflix s 2. řadou

Diplomatické vztahy: Špionážní hra se vrací na Netflix s 2. řadou | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 12 obrázků
Pusťte si teaser návratu šťavnatého thrilleru ze světa diplomatického zákulisí.

Příznivce špionážních a politických dramat musela potěšit na Netflixu série Diplomatické vztahy (The Diplomat). Seriál připravila Debora Cahn, jež v minulosti pracovala na Západním křídle a Ve jménu vlasti. Do hlavní role byla obsazena Keri Russell, jež měla životní roli v Takových normálních Američanech, kde jako Sovětka v utajení infiltrovala Spojené státy.

Loni uvedená první řada měla dobrá hodnocení, pro řízné dialogy, dobré herecké výkony, napínavé zápletky a vzrušující prostředí mezinárodní diplomacie. Na začátku je kariérní diplomatka Kate Wyler (Russell) převelena do Londýna. Přilétá ve složité době, kdy po napadení britské letadlové lodi v Perském zálivu hrozí vypuknutí širšího mezinárodního konfliktu, jenž by vtáhl i Spojené státy. Kate nakonec odhalí, že útok v rámci boje o posílení vlastní moci zosnoval britský premiér. Aby toho nebylo málo, její manžel a jeden z blízkých kolegů se stávají obětmi bombového útoku.

Anotace druhé řady slibuje následující: Smrtící exploze v srdci Londýna roztrhá americké ambasadorce Kate Wyler (Keri Russell) její svět na kusy. Horko těžko se pokouší dát dohromady zničené životy i svůj rozpadlý tým, zatímco se potvrzuje její nejhorší obava: Útok, jež ji přivedl do Británie, nepřišel od nepřátelské země, ale z britské vlády. Snaží se rozkrýt pravdu a věřit přitom může jen svému skoro-ex-manželovi Halovi (Rufus Sewell), který je stále naživu a rozhodně nehodlá zůstat stranou. Vedle pošramoceného manželství se musí Kate popasovat se složitým vztahem s britským ministrem zahraniční Austinem Dennisonem (David Gyasi) a výhružnou návštěvou viceprezidentky Grace Penn (Allison Janney).

Dále hrají Ali Ahn, Rory Kinnear, Ato Essandoh, Celia Imrie, Michael McKean, Nana Mensah a Miguel Sandoval. Russell je jednou z výkonných producentek. Druhá řada na Netflix dorazí 31. října. Tady je první teaser, dole v galerii první fotky.

Poklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu