Král Tulsy: Stallone je zpátky ve 2. řadě seriálové gangsterky

Král Tulsy: Stallone je zpátky ve 2. řadě seriálové gangsterky | Fandíme seriálům
Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Dwight Manfredi v Tulse stále tvrdě buduje své mafiánské impérium.

Sylvester Stallone už nějaký ten pátek pořádný film nenatočil, avšak nemalou část svých fanoušků před dvěma lety potěšil seriálem Král Tulsy (Tulsa King). Namísto čistokrevné akce se vrhl mezi gangstery, kde pořád mohl působit nebezpečně a zároveň využít své dramatické vlohy. Seriál navíc přinesl Taylor Sheridan, což je aktuální král ostřejší televizní zásoby. Jeho fanoušci jistě dobře znají seriály jako Yellowstone, Starosta Kingstownu nebo 1883. V Králi Tulsy dva drsňáci spojili síly a diváci to kvitovali natolik, že byla objednána druhá řada.

Ta startuje už 15. září na domovské službě Paramount+ a od 18. září druhou řadu v Česku začne nabízet služba SkyShowtime. Seriál zveřejňuje jednotlivé epizody s týdenními rozestupy, druhá řada má naplánovaných celkem deset dílů.

Stallone se vrací jako mafiánský kápo Dwight, který byl po pětadvaceti letech ve vězení svou famílií vyslaný, aby dohlédl na byznys v ospalé Tulse. Na začátku druhé řady spolu se svojí bandou dál buduje a ochraňuje nové impérium, které se v Oklahomě postupně rozrůstá. Rychle si ale uvědomí, že nejsou jediní, kdo si chce Tulsu podmanit. Ve vzduchu se stále vznáší hrozba kansaské mafie a růžky vystrkuje také jeden zdejší mocný obchodník. Dwight tak má co dělat, aby udržel byznys v chodu a zároveň ochránil rodinu i svoje lidi. A pořád ještě nemá uzavřené všechny záležitosti v New Yorku

Vedle Stallona v sérii vystupují Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Domenick Lombardozzi, Garrett Hedlund, Dana Delany, Neal McDonough a Frank Grillo. Autorem seriálu je Taylor Sheridan, showrunnerem Terrence Winter. Stallone se při natáčení druhé řady podílel na psaní scénářů.

Podklady a foto: Paramount

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu