Dungeon Crawler Carl: Mimozemšťané zotročí lidi do své reality-show

Dungeon Crawler Carl: Mimozemšťané zotročí lidi do své reality-show | Fandíme seriálům
Matt Dinniman
Autor Griffinových a Médi dohlédne na novou komediální sci-fi sérii.

Nedávno se mezi produkčními společnosti rozhořela žhavá aukce na práva ke knižní sérii Dungeon Crawler Carl. Ta nakonec získala společnost Universal a svěřila výrobu známému komediálnímu autorovi Sethu MacFarlanovi (Griffinovi, Méďa, The Orville) a jeho produkční společnosti Fuzzy Door.

Románová předloha se odehrává ve světě, kde mimozemští nájezdníci povraždili většinu lidstva. Přeživší jsou nuceni bojovat o holý život v sadistické intergalaktické soutěži. Mimozemšťané z trosek Země postavili osmnáctipatrový mega labyrint, v němž pár mrzkých pozemšťanů bojuje s monstry o přežití. Vtip je v tom, že nestačí jen přežít. Musíte přežít ve velkém stylu. Osud přeživších je závislý na jejich followerech, na počtu shlédnutí. Musíte svoje publikum při zabíjení potvor nadchnout, jinak jste stejně mrtví. Hrdinou příběhu je bývalý příslušník pobřežník stráže, který se do boje s monstry, mimozemšťany, šílenou AI a dalšími přeživšími pouští pouze po boku nafrněné kočky svojí bývalky.

Předlohu napsal Matt Dinniman, který první díl vydal na vlastní náklady v roce 2021. Román si získal tolik fanoušků, že postupně vznikly čtyři další díly a teď Fuzzy Door chystá pro Universal seriálové zpracování. Jako hlavní scenárista byl najatý Chris Yost, jenž má za sebou seriál Kovboj Bebop: Lovec odměn, pracoval na Star Wars Povstalcích nebo na Thorovi: Temném světě.

Titulní foto: Knižní předloha

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu