Tučňák: Seriál ze světa Batmana dorazil, trailer láká na další epizody

Tučňák: Seriál ze světa Batmana dorazil, trailer láká na další epizody | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 18 obrázků
Drsná kriminálka představuje gothamské podsvětí. Nakoukněte do zákulisí první epizody.

V noci na dnešek odstartoval na službě Max Tučňák (The Penguin), nový seriál, který přímo vychází z komiksového filmu Batman (The Batman), jenž byl uveden před dvěma roky. Colin Farrell se vrací jako Oswald „Oz“ Cobb, řečený Tučňák a v rozvráceném Gothamu je jedním z těch, kteří se momentálního chaosu pokusí využít k ovládnutí kriminálního podsvětí.

Kriminální drama z komiksového světa se dočkalo vesměs pozitivního přijetí, kdy se o sérii většinou mluví jako o slušné charakterní podívané, která je dost drsná a kupředu ji táhnou sám Farrell a Cristin Milioti jako Sofia Falcone, dcera mrtvého kriminálního bosse Carmina Falconeho. Většina hodnoceních je buď pozitivní nebo slabá, málokdo krčí rameny někde uprostřed. Což signalizuje, že buď nejsou podobné kriminálky váš šálek kávy a Tučňák na tom nic nezmění, anebo vás dramata ze světa morálního úpadku baví, a pak vás The Penguin dost možná hned se svojí první epizodou dokázal vcucnout.

Jestli pro vás platí ta druhá varianta, můžete si hned níže pustit upoutávku, která láká na zbývající díly první sezony. Ta má dohromady celkem osm epizod, které budou uváděny po jedné, s týdenními odstupy. Akorát pozor, v noci ze čtvrtka na pátek byla uvedena jen ta první. Ty další už budou (v našem časovém pásmu) uváděny v noci z neděle na pondělí, takže si na druhý díl budeme muset počkat hned deset dní.

Mezi výkonnými producenty nechybí sám Colin Farrell a režisér The Batmana Matt Reeves. Hlavní scenáristkou je Lauren LeFrac, hlavním režisérem Craig Zobel. Dále hrají Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown, James Madio, Scott Cohen, Michael Zegen, Carmen Ejogo a Theo Rossi. Přikládáme fotky, představení celé série v krátkém videu a „film o filmu“ ze zákulisí natáčení úvodního dílu.

Podklady a foto: Max / Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu