Taneční: Nový seriál vrátí diváky zpátky do střevíčků

Taneční: Nový seriál vrátí diváky zpátky do střevíčků | Fandíme seriálům
TV Nova
Zobrazit dalších 10 obrázků
Nova, Voyo, Jiří Vejdělek, Saša Rašilov a Jitka Ježková v nové komedii připomenou, co Češi dobře znají.

Ověřeným způsobem jak vtáhnout publikum, je zaměřit se na něco, co většina diváků důvěrně zná. V Česku velká řada z nás prošla slastmi a slastmi tanečních. Jakmile do nich zasadíte svůj příběh, spoustě lidí budou konkrétní situace automaticky připadat povědomé. Hitmaker Jiří Vejdělek se do tanečních navíc vrací skrze příběh o partnerských neshodách, což opět může být pro mnohé povědomé teritorium.

Hrdiny seriálu, nazvaného jednoduše Taneční, jsou Monika (Jitka Ježková) a Oldřich (Saša Rašilov). Ti spolu kdysi vyhrávali taneční soutěže. A i teď ve společném manželském životě Monika tančí přesně podle toho, jak ji Oldřich vede. On totiž vede rád. Vždy a všude. Takže když s Monikou začne pořádat taneční pro středoškoláky, je ve svém živlu. Zato Monika toho začíná mít dost. Už ji nebaví pořád skákat podle Oldřicha a jeho matky (Daniela Kolářová), která mu přizvukuje. Situaci nepomáhá ani Moničin bývalý partner (Roman Zach), který o ni zjevně stále stojí. A když se do toho vloží ještě Moničina svobodomyslná sestra (Hana Vagnerová), začne jít opravdu do tuhého. Vypadá to, že pokud se Oldřich své role tanečního a životního mistra nevzdá, nebude mít brzy s kým nejen tančit, ale možná ani žít.

Připraveno je osm epizod, které od zítřka pátek co pátek budou uváděny na Nově a na Voyo. Bohužel, zatímco v posledních dnech byly v Česku představeny opravdu vydařené novinky Zrádci, Dcera národa či Vlastně se nic nestalo, Taneční na první pohled vypadají jako velká tuctovka. Ale to nepřekvapí. Vejdělek ví, co od něj jeho příznivci očekávají a prostě to dodává. A když to slaví u širokého publika úspěch, nemá asi důvod cokoliv měnit.

Podklady a foto: Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu