Fight Night: The Million Dollar Heist – Černošská all-stars loupež se blíží

Fight Night: The Million Dollar Heist – Černošská all-stars loupež se blíží | Fandíme seriálům
Peacock
Zobrazit dalších 8 obrázků
Špičky černošské herecké smetánky se setkávají ve společné kriminálce, aby se zúčastnily třaskavé loupeže.

Seriál Fight Night: The Million Dollar Heist (zhruba Noc zápasu: Milionová loupež) se odehrává v časech, kdy se z Atlanty stala tzv. „černošská Mekka“. K tomu je namístě sezvat prvotřídní černošské obsazení, což se povedlo. V hlavních rolích vystupují Kevin Hart, Taraji P. Henson, Don Cheadle, Samuel L. Jackson a Terrence Howard. Co je na tom celém nejpozoruhodnější, zatímco většina obsazení nejednou předvedla své kvality, Hart obvykle hraje karikaturu sebe sama. Minimálně z traileru se však zdá, že tentokrát vystoupil z komfortní zóny a podává opravdový herecký výkon.

Poté, co boxer Muhammad Ali odmítl v 60. letech narukovat do armády, byl po celých Spojených státech zbavený boxerské licence. V roce 1970 se mu ji podařilo soustředěnou prací místních politiků zajistit alespoň v Atlantě, kde sílila černošská komunita. Během Aliho velkého návratu do ringu se sešla místní smetánka a její část se po zápase vypravila na večírek. Tam si na zámožné hosty počíhali ozbrojení lupiči a stovky lidí se zbraněmi v rukou oloupili. Odhaduje se, že ukradli oblečení, peníze, šperky a další cennosti v celkové hodnotě asi milionu dolarů. V dnešní době by šlo o částku zhruba 8 milionů dolarů.

V centru událostí se ocitá druhořadý chmaták Gordon „Chicken Man“ Williams (Hart). Má velké ambice a ještě větší sebevědomí. Právě to ho postaví do cesty nelítostným zločincům, již jsou všichni spalováni nenasytnou touhou po bohatství, které s sebou luxusní večírek přináší. Ráno se celé město snaží vzpamatovat z loupeže. Počet ohlášených obětí narůstá a na případ je přidělený JD Hudson (Cheadle), jeden z prvních černošských policejních detektivů v oblasti. Čas běží a JD s Chicken Manem dělají všechno proto, aby včas očistili zlodějíčkovo jméno.

Autorem seriálu je Shaye Ogbonna. V zámoří služba Peacock začala seriál nabízet už od září. Lokálně působící služba SkyShowtime sice má stejného vlastníka, novinku však bohužel nabídne až někdy během prosince.

Podklady a foto: Peacock

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu