Tomb Raider: The Legend of Lara Croft – Slavná hrdinka má nový seriál

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft – Slavná hrdinka má nový seriál | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 11 obrázků
Na Netflix dorazil nový animovaný seriál o populární vykradačce hrobů z videoher.

Je potřeba představovat Laru Croft? Vykradačku hrobů v té či oné podobě potkal asi každý, kdo někdy hrál videohry nebo se alespoň prošel po vestibulu multikina. Série Tomb Raider představila více než dvacítku videoher, necelou desítku románů, desítky komiksových sešitů, tři celovečerní hrané filmy a animovaný seriál.

Teď je tu druhý animovaný seriál, Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, který od 10. října nabízí Netflix. Ten dějově navazuje na herní „Survivor trilogii“, tedy na hry Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider a Shadow of the Tomb Raider z let 2013-18. Má sloužit jako pojítko mezi Survivor trilogií, kde mladá Lara teprve začíná svou dráhu, a staršími hrami či filmy, kde je Lara dospělá dobrodružná ikona, tak jak ji dlouhodobě známe.

V The Legend of Lara Croft světoznámá Britka opustila své přátele a vydala se na ještě nebezpečnější osamocená dobrodružství. Když je však z jejího rodinného sídla ukradený mocný čínský artefakt, musí se Lara vrátit domů, aby dopadla zloděje, na nějž má osobní vazbu. Pronásledování ji táhne kolem světa, do hlubin zapomenutých hrobek, kde se musí postavit čelem sobě samé a rozhodnout se, jakou hrdinkou chce vlastně být.

Hlavní roli namluvila Hayley Atwell, Allen Maldonado vystupuje jako Zip a Earl Baylon se vrací jako Jonah, jehož namluvil i ve hrách. Dále hrají Richard Armitage, Zoe Boyle, Roxana Ortega, Nolan North, Stan Walker, Mara Junot, Karen Fukuhara a Ming-Na Wen. Showrunnerkou je Tasha Huo (The Witcher: Blood Origin, Red Sonja). O animaci se postarala Powerhouse Animation Studios, která stojí například za seriály podle herní Castlevanie nebo za tři roky starými Masters of the Universe.

Seriál nemá nijak úžasné recenze a kritiku sklízí především zamotaný děj a všeobecně celkem pitomé zápletky. Ale pusťte si trailer a uvidíte, zda vás animovaná podoba Tomb Raidera osloví. Už teď na Netflixu najdete všech osm vyrobených epizod.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu