Eric: Cumberbatch v Netflix thrilleru hledá ztraceného syna

Eric: Cumberbatch v Netflix thrilleru hledá ztraceného syna | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 22 obrázků
Benedict Cumberbatch po ztrátě syna začne přicházet také o rozum. Pusťte si trailer, seznamte se.

Když Benedict Cumberbatch netrousí sarkastické poznámky jako Sherlock nebo Doctor Strange, s chutí volí rozervané role. Za celovečerní snímky Síla psa a Kód Enigmy byl nominován na Oscary, za seriálového Patricka Melrose na Emmy. V novince Eric bude trpět při hledání ztraceného syna.

Emotivní trhiller je zasazený do New Yorku 80. let a sleduje zoufalé pátrání otce, jehož devítiletý syn zmizí jednoho rána cestou do školy. Vincent, jeden z předních newyorských loutkářů a tvůrce nesmírně populárního dětského televizního pořadu „Dobrý den, sluníčko“, se snaží vyrovnat se ztrátou svého syna Edgara, ale je stále výbušnější a stále zoufalejší. Plný sebelítosti a pocitu viny kvůli Edgarovu zmizení se upíná k synovým kresbám loutky modré příšerky jménem Eric. Je přesvědčen, že pokud se mu podaří dostat Erica do televize, Edgar se vrátí domů. Jak se Vincent svým destruktivním chováním postupně odcizuje rodině, kolegům v práci i detektivům, kteří se mu snaží pomoci, stává se jeho jediným spojencem v honbě za návratem syna domů právě Erik, blud z nutnosti.

Dále hrají Gaby Hoffmann, McKinley Belcher III, Dan Fogler, Clarke Peters, Ivan Howe, Phoebe Nicholls, David Denman, Bamar Kane, Adepero Oduye, Alexis Molnar a Roberta Colindrez. Autorkou série je Abi Morgan, která stojí za seriály Hodinka či River a napsala scénáře pro filmy Stud nebo Železná lady. Netflix novinku nabídne od 30. května.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu