Million Dollar Secret: V nové Netflix show si hráči kradou milion

Million Dollar Secret: V nové Netflix show si hráči kradou milion | Fandíme seriálům
Netflix
V nové soutěži dostanou hráči milion hned na začátku. Kdo ho dokáže udržet až do konce?

Reality show od Netflixu nemají vždycky to nejlepší zpracování, ale musí se jim nechat, že na námět nalákat umějí. Platí to i pro novinku Million Dollar Secret (Milionové tajemství).

Zatímco ve většině soutěžních reality show čeká pohádková výhra na konci, tady hráči dostanou milion dolarů už na začátku. V první epizodě jeden ze dvanácti účastníků vyhrává milion. V ten moment se stává kořistí a ostatní jej pronásledují. Kdykoliv se podaří milionáře ulovit a eliminovat, může do své moci získat milion některý z dalších hráčů. Hráči musí přemýšlet o tom, kdy se rozhodnou udeřit. Pokud se za penězi pustí příliš brzy, stávají se terčem a zvyšují svoje šance na vyřazení. Když ale budou váhat příliš dlouho, nemuseli by se také k penězům vůbec přiblížit. Milionáři se souběžně mohou pokusit peněz zbavit, pokud mají pocit, že už je riziko příliš velké.

Hra slibuje přinést komplexní strategii a neustále se měnící aliance. Predátor se kdykoliv může stát kořistí a naopak. Bez spojenců se nedá obejít, ale zároveň může každý stoprocentně věřit jen sám sobě. Hraje se na ostří nože, situace se v mžiku oka mění a nabízí se otázka: Jak daleko jste ochotní zajít, když je ve hře milion?

V chystané první řadě nás čeká osm epizod, které moderuje britský herec a komiks Peter Serafinowicz. Showrunnerem je Charles Wachter. Zatím nevíme, kdy Netflix novinku svým předplatitelům nabídne a název se ještě může změnit.

Titulní foto je ilustrační, z Netflix show The Trust: Nebát se a nahrabat si

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu