Honeymoon – líbánky k nepřežití: Tereza Pergnerová moderuje novou reality-show

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Tereza Pergnerová moderuje novou reality-show | Fandíme seriálům
FTV Prima
Zobrazit další 4 obrázky
Novinka spojí Survivora se Svatbou na první pohled - účastníci vyrazí do Tichomoří na rande naslepo.

Reality-show globálně dovedou poutat pozornost. Často je lze točit levněji než hranou tvorbu, mívají spoustu epizod, diváci jejich sledování neodkládají a je kolem nich živo na sociálních sítích. U nás patří mezi nejúspěšnější formáty Survivor a nejrůznější podoby randění a seznamování. Chystaná novinka Primy tyhle dvě inspirace kombinuje.

Novinka se jmenuje Honeymoon – líbánky k nepřežití. Je označována jako „extrémní reality show“ kdy vztahová dramata doplní boj o přežití. Nezadaní jedinci, kteří touží po seznámení, se vzájemně potkávají na speed datingu v Česku. Na základě doporučení odborníků a osobních sympatií z kratičkého osobního setkání, se utvoří několik dvojic, které okamžitě odlétají na Filipíny. Tam se vzájemně zaslíbí a tráví spolu čas na osamělých plážích, kde mají jen omezené zásoby a těžké podmínky je buď sblíží nebo znesváří. Odnesou si minimálně životní zážitek, ale potenciálně také partnera, o němž budou vědět, že jej (ji) jen tak něco nerozhází.

Pozitivní zprávou je, že na rozdíl od řady jiných českých reality-show se netočí a nevysílá průběžně, ale všechno se točilo dopředu. Štáb tak ví, čemu věnovat ve střižně pozornost a co jsou slepé uličky a může dát epizodám nejlepší možnou péči. Na Filipínách se točilo asi měsíc, převážně během dubna, a celou show moderovala Tereza Pergnerová, která je fanouškům reality-show velice dobře známá díky VyVoleným a Farmě. Podle jejího prohlášení jsou účastníci často „nervózní, dojemní, roztomilí, stydliví, ale pokouší se ve svém životě něco změnit a najít spřízněnou duši.“ Po návratu do civilizace jsou páry odděleny a následně odhalí, zda zpečetí svůj závazek, nebo se jejich cesty rozejdou.

Zatím nevíme, kdy přesně novinka bude uvedena (prý „brzy“), nicméně vzniká pro platformu prima+ a čeká nás 60 dílů po 35 minutách. Koncept pochází od tvůrců show Svatba na první pohled, kde obdobným způsobem hledali účastníci naslepo lásku klasicky v civilizaci. Show u nás Nova krátce vysílala od roku 2020. Americká verze Lásky na první pohled už v roce 2018 testovala jednorázový projekt Married at First Sight: Honeymoon Island, avšak od loňského roku Honeymoon (mezinárodně často „Stranded on Honeymoon Island“ – zhruba „Trosečníci na líbánkovém ostrově“) funguje jako samostatný formát. První verze odstartovala v Belgii a rychle vzbudila mezinárodní zájem. Už vznikly nebo vznikají verze německá, portugalská či australská

Podklady a foto: Prima, Red Arrow Studios International, Tereza Pergnerová

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu