Jako ulití: Po slabé druhé řadě byla oznámena třetí

Jako ulití: Po slabé druhé řadě byla oznámena třetí | Fandíme seriálům
Netflix
Hvězdy z Láska je slepá, Too Hot to Handle a dalších show se znovu střetnou v ultimátním boji o lásku a výhru.

Článek může obsahovat spoilery pro první a druhou řadu!

Pokud máte rádi bulvární seznamovací reality-show, dost možná jste si užili show Jako ulití (Perfect Match), kde Netflix dal dohromady ty nejšťavnatější hvězdičky ze všech svých dalších sérií a nechal je společně usilovat o lásku a výhru. Bylo to zábavné jednoduše díky tomu, že jsme znovu dostali naservírované castingové trefy do černého, jako byli Chloe, Joey, Shayne nebo Francesca.

Letošní druhá řada zklamala hned na několika frontách. Tak především, obsazení bylo slabší. A to z jednoho prostého důvodu. Druhá řada jednoduše přišla příliš brzy. Ačkoliv Netflix své „randící all-stars“ poskládal z asi desítky různých reality-show, ukázalo se, že roční pauza na dostatečné doplnění zásob pikantních tváří nestačí. A nic moc dalšího už Perfect Match nenabízí. Strategický potenciál bohužel nijak zvlášť vyždímaný není a soutěžní hry jsou slaboučké. Z obsazených lidí lze za skutečné all-stars (bulvárních randících reality-show) označit tak třetinu, zbytek byl do počtu.

A pak produkci zradil samotný koncept soutěže. Zvítězili dva lidé, kteří strávili ve hře jednu, maximálně dvě epizody (z deseti možných). V rámci Perfect Match tedy naprostí no-name, co se sotva ohřáli, zatímco společnost divákům dělali úplně jiní hráči. Možná vznikla nějaká aliance, kterou jsme neviděli, možná prostě lidé, co strávili společně dlouhý čas mimo hlavní vilu měli bližší náklonnost k sobě navzájem, než k lidem před kamerami, nebo třeba chtěli vidět vyhrát někoho z vlastních řad z nějaké závisti či poťouchlosti. Každopádně musí do příště produkce přijít na nějaký herní mechanismus, který zajistí, že už se takový provar nebude znovu opakovat.

A nějaké příště skutečně bude. Netflix si před pár dny oficiálně objednal třetí řadu. Zatím k ní nemáme jakékoliv bližší informace, ale asi by dávalo smysl, pokud by přišla v příštím roce. Těžko říct, zda tentokrát může být casting silnější, anebo se znovu bude vyškrabávat ode dna. Streamovací společnost každopádně zatím pouze zveřejnila video, kde jiní účastníci reality-show hovoří o tom, koho by rádi ve třetí řadě viděli. Také už máte své favority?

Foto je ilustrační, z předchozí řady

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu