Too Hot to Handle: V 6. řadě se vracejí známé tváře

Too Hot to Handle: V 6. řadě se vracejí známé tváře | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Populární reality-show plná přitažlivých náruživců v nové sérii přinesla řadu zvratů.

Netflix odstartoval už šestou řadu původní americké verze své randící reality-show Too Hot to Handle. Celý pořad je postavený na jednom stěžejním triku: Obsazení jsou mladí lidé s obřím sexuálním apetitem, kteří se k peněžité výhře propracují jedině tehdy, když se jim podaří abstinovat. Celé je to přitažené za vlasy, situace nepůsobí příliš uvěřitelně, nicméně polehčující okolností pro show vždy bylo, že si komentující Desiree Burch z narcistních a nadržených účastníků nepokrytě utahovala.

Úspěšný model se během let nicméně celkem přejedl, když se rok od roku opakovaly dost podoné situace. To se letos pokouší Netflix změnit řadou zvratů. Výše výhry se vyšplhala rovnou na 250 tisíc dolarů. Vůbec poprvé účastníci dopředu oficiálně vědí, že se hlásí do Too Hot to Handle. Spolu s umělou asistentkou Lanou, která se účastníky snaží vést ke střídmosti, se objevuje tentokrát na scéně i „Zlobivá Lana“. Ta naopak dělá všechno proto, aby sexu chtivé krásky a krasavce maximálně vyprovokovala a otestovala tak hranice jejich hříšnosti. A aby změn nebylo málo, vracejí se také někteří účastníci z předchozích řad.

Netflix už teď nabízí sedm z deseti připravených epizod. Tři zbývající na streamovací platformu dorazí 2. srpna.

V show Too Hot to Handle je partička mladých lidí zavřená do tropického ráje. Všichni jsou podle stereotypních standardů atraktivní, všichni mají zvýšené libido, párty je v plném proudu a zdá se, že všechno směřuje k obrovským orgiím. Když tu náhle nastoupí robotická „moderátorka“ Lana, která soutěžícím zakáže veškeré formy erotického kontaktu (s druhými i sebou samým). Kdo pravidlo poruší, ten připravuje sebe i spoluhráče o peníze z banku (obvykle 100 až 200 tisíc dolarů). Soutěžícím je po celou dobu vtloukáno do hlavy, že když budou plně důvěřovat Laně, možná na ně čeká krom peněz také něco víc, než jen bezvýznamný sex – pravá láska.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu