The Circle: Sedmá řada chce být ze všech nejdrsnější

The Circle: Sedmá řada chce být ze všech nejdrsnější | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Strategická hra plná falešných identit je zpátky s novou řadou. Netflix uvádí první teaser.

Ani to dlouho netrvalo a The Circle je zpátky. Dvě nové americké řady jsme dostali v roce 2021 a svým způsobem v roce 2022, kdy jedna série byla uváděna kolem Silvestra. Jinak si Netflix vystačil s jednou sérií ročně. Letos se to mění, když šestá série byla uváděna od dubna do května a ta sedmá se nasazení do nabídky dočká postupně v září a říjnu.

Streamovací služba zveřejnila první teaser, kde se zatím nedozvídáme nic moc konkrétního, pouze tolik, že má být podle tvrzení tvůrců nová řada ta dosud nejdrsnější. A to přesto, že v té předchozí situaci komplikovala umělá inteligence. Na první pohled podobná prohlášení samozřejmě působí jen jako marketingové proklamace, ale kdyby se skutečně účastníci pořádně obuli do promyšleného taktizování, většina fanoušků by se nejspíš nezlobila.

Klasicky se soutěží o 100 tisíc dolarů, natáčení je natrvalo přestěhované do americké Atlanty. Startujeme 11. září, kdy Netflix uvede epizody 1 – 4. 18. září přicházejí epizody 5 – 8. 25. září uvidíme epizody 9 – 12 a na finále dojde 2. října.

V reality show The Circle je několik jednotlivců uzavřeno do separátních bytů a vzájemně mohou komunikovat jenom skrz textový chat. Hráči pouze na základě zpráv poznávají ostatní, vytvářejí osobní vazby, nebo uzavírají strategická spojenectví. Bez audiovizuálního kontaktu není vždy snadné odhadnout, komu můžete věřit a koho jste správně odhadli, obzvlášť když ve finále ani nemusí být tím, za koho se vydávají – řada soutěžících v The Circle předstírá, že jsou někdo úplně jiný

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu