Wednesday: Nová ochutnávka ze 2. řady

Wednesday: Nová ochutnávka ze 2. řady | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Catherine Zeta Jones slibuje ještě větší a zvrácenější podívanou.

Netflix propaguje své chystané novinky a čerstvé ochutnávky se dočkala i druhá řada seriálu Wednesday. Pro ukázku je teď ideální doba, protože režisér Tim Burton a představitelka hlavní role Jenna Ortega momentálně bodují v kinech se snímkem Beetlejuice Beetlejuice. Video z natáčení seriálu tak může přitáhnout o to větší zájem a prodloužit dobu, po kterou temné duo bude slavit společné úspěchy.

Druhá řada Wednesday se stále natáčí, nepřekvapí tedy, že video nestojí ze záběrech přímo ze seriálu, ale bere nás do zákulisí. V centru pozornosti jsou tak nažhavení herci a parádní kulisy, které pro seriál vyrostly.

V seriálu vystupují Jenna Ortega, Steve Buscemi, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Joanna Lumley, Christopher Lloyd, Emma Myers, Joy Sunday, Hunter Doohan, Fred Armisen, Thandiwe Newton, Victor Dorobantu, Billie Piper, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Isaac Ordonez, Evie Templeton, Owen Painter, Noah Taylor, Frances O'Connor, Joonas Suotamo, Jamie McShane a další. Tim Burton je hlavní režisér a výkonný producent. Showrunnery jsou Alfred Gough a Miles Millar. Premiéru bude mít druhá řada příští rok.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu