Georgie & Mandy's First Marriage – Nový seriál ze světa Big Bangu je tu

Georgie & Mandy's First Marriage – Nový seriál ze světa Big Bangu je tu | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 5 obrázků
Sheldonova rodina dál rozdává smích, v dalším sitcomu od scenáristy Chucka Lorra.

Teorie velkého třesku je čím dál větší továrna na peníze, v níž výrobní linka nikdy nestojí. Hlavní seriál z let 2007-2019 byl extrémně úspěšný a velmi dobře si vedl i spin-off Malý Sheldon z let 2017-2024, v němž po dobu dalších sedmi let diváci poznávali dospívání asociálního génia Sheldona Coopera. Značka nezůstala dlouho vystydlá - jen pět měsíců po skončení Malého Sheldona začíná spin-off/pokračování Georgie & Mandy's First Marriage.

Jak je patrné z názvu, ústředními postavami jsou Georgie a Mandy, tedy Sheldonův starší bratr a jeho čerstvá manželka, kteří v závěru Malého Sheldona spolu měli dítě a nastěhovali se k Mandyiným rodičům. Nový seriál pojednává o tom, jak tohle soužití funguje a jací jsou Georgie s Mandy rodiče. Název seriálu (První svatba Georgiho a Mandy) zřejmě odkazuje k tomu, že v době událostí Teorie velkého třesku je už Georgie několikrát rozvedený

Na první pohled jde o ten nejklasičtější sitcom, jaký si dovedete představit. Točený na jevištní kulise, před živým obecenstvem, plný vtipů, co si berou za cíl zaujmout co možná nejširší publikum a jaké jste slyšeli už v deseti sitcomech před tím. Nicméně scenárista Chuck Lorre s tímhle stylem slaví léta úspěch, takže je vysoce pravděpodobné, že si Georgie & Mandy's First Marriage najde publikum, stejně jako Lorre u lidí bodoval s Big Bangem, Sheldonem, Dvouma a půl chlapy a dalšími hity.

S Lorrem seriál připravují Steven Molaro a Steve Holland (Teorie velkého třesku, Malý Sheldon) jako Georgie a Mandy se vracejí Montana Jordan a Emily Osment, doplňují je Rachel Bay Jones a Will Sasso jako Mandyini rodiče a Dougie Baldwin jako její bratr. Ještě se v nové sérii mihnou Zoe Perry jako Sheldonova a Georgieho máma Mary, Raegan Revord jako jejich sestra Missy a Annie Potts jako babička Meemaw. Krom nich se objeví ještě Craig T. Nelson jako trenér Ballard a nováčkem je Jessie Prez, v roli Rubena, Georgieho kolegy z práce.

Seriál opět primárně vzniká pro vysílání stanice CBS, která jednotlivé nové epizody uvádí od 17. října týden co týden. U nás jsou momentálně jak Teorie velkého třesku, tak Malý Sheldon na Max (ten navíc také na Netflixu), takže by dávalo jedině smysl, pokud by se tam dříve či později objevili Georgie & Mand.

Podklady a foto: CBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu