Margo’s Got Money Troubles: Elle Fanning vydělává na OnlyFans

Margo’s Got Money Troubles: Elle Fanning vydělává na OnlyFans | Fandíme seriálům
Broad Green Pictures
Michelle Pfeiffer si pro změnu vydělávala v Hooters. Je tu nová pikanterie od tvůrce Sedmilhářek.

Úspěšný televizní tvůrce David E. Kelley chystá po Nedostatku důkazů, Muži na vrcholu, Úplně cizích lidech, Lásce a smrti, Anatomii skandálu, Mělas to vědět či Sedmilhářkách další pikantní sérii. Jmenuje se Margo’s Got Money Troubles (Margo má problémy s penězi) a nahlédneme v ní za oponu platformy OnlyFans, která je neznámější jako místo, kde autorky a autoři více či méně erotického obsahu komunikují napřímo se svými fanoušky.

Ústřední postavou je Margo Millet, dcera servírky z Hooters a bývalého wrestlera. Vždycky jí bylo jasné, že rodiče jí toho do života moc nedají, takže se přihlásí alespoň k bakalářskému studiu na lokální vysoké. Nedokáže si představit, jak se u toho dokáže uživit a věci se jen zkomplikují, když si začne románek s profesorem Angličtiny. Aférka je krátká, avšak Margo otěhotní. I když jí před tím všichni varují, rozhodne se stát matkou. Možná je prostě naivní, možná jen touží v životě po nějakém smyslu.

Jenže teď je jí dvacet, má na krku nemluvně, je nezaměstnaná a hrozí jí vypovězení nájemní smlouvy. Potřebuje co nejdřív peníze. S tátou Jinxem se sice moc nevídala, ale znenadání jí zaklepe na dveře a chce se k ní nastěhovat. Margo nakonec svolí, výměnou za hlídání miminka. Jakmile má volné ruce, rozhodne se vyzkoušet OnlyFans. Nejdřív jen tak zjišťovala, co vlastně platforma dovede, ale když do svého vystupování zakomponuje pár tipů z Jinxovy wrestlerské kariéry, začne její účet rychle přitahovat pozornost. Mohla by to být odpověď na všechny její problémy? Nebo je cena za internetovou slávu příliš vysoká?

Jako Margo vystupuje Elle Fanning, do role její matky byla obsazena Michelle Pfeiffer, což je Kelleyho manželka. Svoji jsou už přes třicet let, ale pracují spolu poprvé. V seriálu bude vystupovat také Nicole Kidman, zřejmě jako mediátorka mezi Margo a otcem jejího dítěte. Obsazení dalších rolí se teprve hledá. Mezi producenty figurují Kelley, Kidman, Pfeiffer, Elle Fannig a její sestra Dakota Fannig. Minisérii vyrábí artové studio A24 pro Apple TV+. Autorkou knižní předlohy je Rufi Thorpe, která též patří mezi výkonné producentky.

Titulní foto: Elle Fanning ve filmu Neon Demon

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu