Láska je slepá: Sedmé řady se poprvé zúčastní dvě sestry

Láska je slepá: Sedmé řady se poprvé zúčastní dvě sestry | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 32 obrázků
Další skupina osamělých dorazí na Netflix začátkem října. Koukněte na trailer, seznamte se.

Co do počtu odvysílaných sérií, bude letošní rok pro soutěž Láska je slepá (Love Is Blind) rekordní. Zatímco v předešlých letech dosud nikdy nebyly uvedeny více než čtyři série, letos se dočkáme celkem sedmi řad! Za námi jsou řada americká, britská, brazilská, mexická a švédská. Ještě před koncem roku dorazí série ze Spojených arabských emirátů a už za pár dní Spojené státy dodají svoji letošní druhou řadu.

Šestou americkou řadu jsme viděli na přelomu února a března, ta sedmá startuje 2. října. Na úvod dostaneme rovnou šest epizod. Následně 9. října budou uvolněny epizody 7-9, potom 16. října dostaneme epizody 10-11 a 23. října finále.

Tentokrát je obsazení z Washingtonu a produkce obsadila mimo jiných kvantového fyzika nebo chlapíka, co touží po partnerce, kterou schválí jeho máma. Ale největší kuriozitou je, že vůbec poprvé do soutěže souběžně nastupují sourozenci. Životní lásku budou hledat jak dvaatřicetiletá Nina, tak její o tři roky mladší sestra Tara. Jako vždy platí, že v rámci sestřihu nedostanou prostor všichni účastníci, ale jen ti zamilovaní a zajímaví. Ale pokud sestrám bude věnovaný prostor, bude zajímavé sledovat, zda jejich pouto do pořadu vnese něco nového.

Koncept reality show Láska je slepá (Love Is Blind) je jednoduchý.. Přesně podle názvu se účastníci show vzájemně nevidí, pouze si mohou povídat přes zeď. Má se tak odfiltrovat povrchní atraktivita a nezadaní lidé mají zjistit, zda si s protějškem sedí na osobnostní úrovni. Pokud si i bez očního kontaktu dokážou říct společné „ano“, pošle je produkce na dovolenou, kde mohou zjišťovat, zda funguje i vzájemná fyzická přitažlivost. A konečně v samotném závěru spolu soutěžící pod dohlede kamer nějakou dobu randí v běžném životě. Tedy při chození do práce, za setkávání s rodinou a přáteli apod. Vše vrcholí před oltářem, kde se ukáže, zda se páry v rámci show rovnou také sezdají.

Podklad a foto: Netflix

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu