Honeymoon – líbánky k nepřežití: Mix Survivora a randění startuje už v pondělí

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Mix Survivora a randění startuje už v pondělí | Fandíme seriálům
FTV Prima
Zobrazit dalších 6 obrázků
Tereza Pergnerová od pondělí uvádí novou reality-show, kde se nezadaní lidé seznámí na pustém ostrově.

V červnu jsme poprvé psali o zajímavě znějící reality-show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou chystá Prima. Tehdy jsme ještě nevěděli, kdy novinka dorazí, ale teď už klepe na dveře. Příznivci reality formátů mohou zvědavě vyhlížet nadcházející pondělí, 19. srpna, kdy pořad startuje. Show bude uváděna čtyřikrát týdně, od pondělí do čtvrtka. Podobně jako v případě řady nováckých reality-show i tady bude využit podobný model distribuce, kdy nejprve nové díly nabídne video platforma prima+ a s týdenním odstupem budou jednotlivé epizody uvedeny také v televizním vysílání, vždy ve 22:35.

Oficiální anotace říká: Nová seznamovací reality show Honeymoon líbanky k nepřežití od 19. srpna na prima+ přinese nejen vztahová dramata, ale místy se změní i v boj o přežití. Diváci budou moci sledovat několik nových párů, které budou čelit nejen nástrahám nehostinného prostředí opuštěné pláže, ale také faktu, že tam jsou s člověkem, kterého vůbec neznají. Páry spojené jen prvotní sympatií a odborníky uvíznou na opuštěném ostrově. Izolovaní a postaveni proti silám přírody zde budou hledat lásku. Slastmi i strastmi života na opuštěném ostrově diváky provede moderátorka Tereza Pergnerová.

Dodejme, že celá série je předtočená, což by minimálně teoreticky mělo tvůrcům dát maximální šanci ve střižně nic neuspěchat a s pořízeným materiálem odvyprávět ty nejlepší možné příběhy. Novinka vychází z formátu Stranded on Honeymoon Island, který po úspěchu v Belgii zamířil už do několika různých zemí. Jednotlivé epizody podle Primy mají být půlhodinové až hodinové a níže najdete upoutávku. Další podrobnosti o nové show jsme probrali ve starším článku.

Podklady a foto: Prima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu